4gamers.be

Mobile Tetris games van EA verdwijnen

Door Jay, 24-01-2020 10:05

De mobile Tetris games van EA worden op 21 april definitief opgedoekt. Tetris 2011 en Tetris Blitz zijn op dit moment al verdwenen uit de Play Store en binnenkort verdwijnen ze ook uit de App Store. Spelers hebben nog tot 21 april om hun in-game items te gebruiken.

De reden voor het verdwijnen van de Tetris games van EA heeft waarschijnlijk te maken met licentieveranderingen. Vorig jaar immers kreeg een bedrijf genaamd N3twork een exclusieve licentie voor het ontwikkelen van Tetris games voor mobile en dat bedrijf heeft nu net een officiƫle Tetris game gelanceerd voor iOS en Android.

De nieuwe game heet simpelweg "Tetris" en brengt traditionele gameplay met zich mee, evenals advertenties, tenzij je centjes neertelt om die te verwijderen. N3twork zou ook aan Tetris Royale werken, dat doet denken aan Tetris 99 voor Nintendo Switch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.