4gamers.be

Rocket League stopt met ondersteuning voor macOS en Linux

Door Jay, 24-01-2020 10:23

Psyonix laat weten dat het binnenkort stopt met de ondersteuning van Rocket League voor macOS en Linux, waardoor ook SteamOS niet langer ondersteund zal worden. In maart verschijnt een laatste patch voor die versies van de game. Volgens Psyonix is het niet langer houdbaar om deze versies van de game te blijven ondersteunen terwijl men tegelijk de game in het algemeen ook verder wil blijven ontwikkelen.

De update zorgt ervoor dat online features uitgeschakeld worden en dus niet meer toegankelijk zijn. Ook in-game aankopen zijn dan niet meer mogelijk. Offline features blijven wel toegankelijk.

Rocket League screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.