4gamers.be

Apex Legends Season 4 onthuld

Door Jay, 24-01-2020 10:36

Respawn Entertainment heeft details onthuld rond Season 4 van Apex Legends. Het nieuwe seizoen gaat op 4 februari van start en heet "Assimilation". Spelers krijgen een nieuw personage, nieuwe wapens en meer voorgeschoteld.

Het nieuwe personage heet Forge en is een brawler die al vijf keer kampioen werd van de Hyper Fighting League. Nadat hij de MMA-wereld veroverde, heeft hij nu zijn zinnen gezet op de Apex Games. Forge is tevens het eerste personage dat Hammond Robotics, het bedrijf achter de Titans, als sponsor heeft.

Volgens Respawn worden met Season 4 ook significante wijzigingen doorgevoerd op de World's Edge map van Apex Legends, maar veel details wilde men daar nog niet over kwijt. Hammond zou er wel iets mee te maken hebben, zo klinkt het.

Een van de nieuwe wapens die Season 4 met zich meebrengt, is de Sentinel, een bolt-action sniper rifle dat met een oplaadmechanisme komt om te schieten. Vermoedelijk worden schoten krachtiger naarmate ze langer opladen.

Verder wordt er met Season 4 weer wat gesleuteld aan ranked en worden beloningen toegevoegd om de eerste verjaardag van Apex Legends te vieren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.