4gamers.be

Uncharted film opnieuw uitgesteld

Door Jay, 27-01-2020 11:47

Geheel naar verwachting is de release van de Uncharted film nog maar eens uitgesteld. Recent zat het project voor de zoveelste keer zonder regisseur, toen bleek dat het schema voor de film botste met de agenda van hoofdrolspeler Tom Holland, die opnieuw in de huid van Spider-Man kruipt. Plannen moesten aangepast worden en daardoor verdween regisseur Travis Knight weer van het toneel, waardoor nu de gehele planning van het project weer vertraging oploopt.

Aanvankelijk zou de Uncharted film in december dit jaar verschijnen, maar nu wordt gesproken over een release in maart 2021. De kans is echter groot dat er nog eens uitstel zal komen, simpelweg omdat er nog niet eens een nieuwe regisseur is en Holland het te druk heeft als Spider-Man, waardoor er op dit moment nog niet eens gefilmd kan worden. Over 13 maanden dan alsnog de film lanceren lijkt dan ook erg optimistisch.

De Uncharted film is een prequel met Tom Holland, zoals gezegd bekend als Spider-Man, in de rol van jonge Nathan Drake. Mark Wahlberg, de acteur die in 2010 nog aan het project werd gekoppeld om Nathan Drake te vertolken, zou Sully spelen. Als het patroon van uitstel na uitstel blijft aanhouden, zou het natuurlijk wel eens kunnen dat ook Holland op een bepaald moment te oud is om nog een jonge Nathan Drake te kunnen spelen.


(niet officieel)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.