4gamers.be

Politie in actie voor Nederlander die GTA naspeelt op school

Door Jay, 27-01-2020 16:02

In Nederland is een 25-jarige man uit Nijmegen gearresteerd omdat hij op zijn school met een wapen stond te zwaaien. Nadien bleek het om een nepwapen te gaan, maar op het moment van de feiten neemt de politie natuurlijk geen risico. Blijkbaar was de man GTA aan het naspelen voor een ludiek filmpje en daarvan was niemand echt op de hoogte.

Uit een reactie van de politie blijkt dat de man en omstaanders niet begrepen wat het probleem was, omdat het wapen een "nepperd" was. De politie wijst er echter op dat het allemaal veel minder goed had kunnen aflopen, bijvoorbeeld wanneer agenten de man hadden neergeschoten. De politie kan dan ook niet lachen met dergelijke incidenten met nepwapens en het hele verhaal zou nog een staartje krijgen voor de man in kwestie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.