4gamers.be

Eerste verhaaldetails over Resident Evil-serie van Netflix

Door Jay, 10-02-2020 09:53, bron: https://twitter.com/RE_Wiki/status/1225907421433847808

De productie van de Resident Evil-serie van Netflix zou in juni beginnen, maar voorlopig zijn er nog niet veel officiƫle details over naar buiten gekomen. Via een perssectie van Netflix echter zijn nu de eerste verhaaldetails onthuld, al werden die intussen ook wel weer verwijderd. Mogelijk werden ze iets te vroeg online geplaatst, al zou het ook kunnen dat de info in kwestie gewoon niet (meer) correct is.

Hoe dan ook: volgens de info van Netflix zelf speelt de serie zich af in Clearfield, Maryland, een fictief stadje dat in de schaduw leeft van drie grote partijen: de Umbrella Corporation, het Greenwood Asylum (dat niet meer actief in werking is) en Washington, D.C. 26 jaar na de ontdekking van het T-Virus worden langzaam maar zeker geheimen van deze drie partijen ontrafeld bij de eerste tekenen van de uitbraak van het virus.

Dat klinkt inderdaad als Resident Evil, maar wat het eindresultaat zal zijn, moet natuurlijk nog blijken. De productie is in handen van Constantin Films, het Duitse productiebedrijf dat ook achter de Resident Evil films zit.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.