4gamers.be

THQ Nordic opent nieuwe studio in Slowakije

Door Jay, 10-02-2020 16:40

Het Oostenrijkse THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe studio heeft opgericht in Bratislava, Slowakije. Nine Rocks Games is nu onderdeel van de THQ Nordic familie. De studio zal een nieuwe shooter/survival game ontwikkelen, maar er is verder nog geen informatie vrijgegeven. Als de tijd rijp is, geeft de Oostenrijkse uitgever meer informatie over het spel.

Het personeel van Nine Rocks Games heeft toch al wat ervaring opgedaan en werkte eerder aan titels zoals Conan (2004), Chaser, DayZ en Soldier of Fortune: Payback.

David Durcak, de CEO van Nine rocks Games, is alvast enthousiast. "We kijken er echt naar uit om in onze eigen studio te werken, de grootte van ons team te optimaliseren en aan ons eigen project te werken. THQ Nordic is de perfecte partner voor ons eerste gezamenlijke project."

Ook De CEO van THQ Nordic, Klemens Kreuzer, deelt deze mening. "Ik denk persoonlijk dat het altijd een goed teken is in de businesswereld wanneer alles op zijn plaats valt. We zijn zeer blij om het Slowaakse team te verwelkomen en we zijn zeer benieuwd naar ons eerste project samen."

De samenwerking ziet er veelbelovend uit, maar het is voorlopig nog even afwachten wat er uit zal voortkomen.

Geschreven door Mine.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.