4gamers.be

BioWare wil Anthem grondig heruitvinden

Door Jay, 11-02-2020 11:43, bron: https://blog.bioware.com/2020/02/10/anthem-update-february-10/

BioWare heeft zijn toekomstplannen voor Anthem uit de doeken gedaan en die zijn ambitieus. BioWare is namelijk begonnen aan een redesign dat uiteindelijk een "substantiƫle heruitvinding" betekent voor de kern van Anthem. Daarmee worden geruchten van vorig jaar over een Anthem 2.0 rework enigszins bevestigd.

Anthem werd ruim een jaar geleden gelanceerd, maar kende een moeilijke start, en dat is dan nog zacht uitgedrukt. De ambitieuze game van BioWare werd met de grond gelijk gemaakt en het was duidelijk dat de game eigenlijk nog niet klaar was voor een release. In de maanden daarna trachtte BioWare het een en het ander recht te trekken, wat tot op zekere hoogte ook lukte, maar het kwaad was natuurlijk al geschied.

Nu wordt nog eens gezegd dat er nog veel meer werk aan de winkel is en dat BioWare dat engagement op zich neemt. Daarmee wordt ook duidelijk dat men nog steeds veel mogelijkheden ziet voor het originele concept van Anthem, maar dat men beseft dat de uitvoering anders en vooral beter moet.

Het ziet er dus naar uit dat men werkt aan een Anthem reboot, waarschijnlijk met next-gen in gedachten, maar wanneer we die reboot dan te zien krijgen, is niet bekend.

Anthem screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.