4gamers.be

Prince of Persia keert terug als VR escape room

Door Jay, 13-02-2020 09:16

Ubisoft blaast Prince of Persia nieuw leven in, zij het voorlopig niet in de vorm van een nieuwe videogame maar wel als een virtual reality escape room. Dit nieuwe avontuur speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en draait volledig om samenwerken. Prince of Persia: The Dagger of Time volgt na de successen van twee VR escape rooms in de wereld van Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate en Escape the Lost Pyramid.

Prince of Persia: The Dagger of Time is ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf en is geschikt voor spelers van alle leeftijden. In de game kunnen maximaal vier spelers samenwerken om puzzels op te lossen en een uitweg te vinden uit het Fort der Tijd. In het verhaal worden de spelers opgeroepen door Kaileena, de Keizerin van de Tijd, om de kwaadaardige plannen van een magiër te stoppen. Zijn plan is om het zand in de Zandloper van Tijd te herstellen, zodat hij een leger van zandmonsters kan creëren. Om succesvol uit het fort te ontsnappen en de missies te voltooien, moeten spelers samenwerken en de Dagger of Time gebruiken voor meer controle over de tijd.

Prince of Persia: The Dagger of Time wordt dit voorjaar gelanceerd in meer dan 300 locaties over heel de wereld. In België kunnen we terecht bij Distrikt VR (Antwerpen), Lockdown Escape Room (Gent), R.A.V.E.N. (Zaventem), Another World (Charleroi) en Visé Reality (Visé). In Nederland is het afzakken naar Enversed Entertainment (Eindhoven), Escape Centrum Limburg (Sittard), Victor Romeo (Breda), VR4Play (Rotterdam), Town Quest (Zoetermeer), Amaze VR (Den Haag), The VR Room (Utrecht), Barnmonster (Doetinchem), The VR Room (Amsterdam) of Escape Time (Groningen).

Meer informatie is te vinden op de officiële website.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.