4gamers.be

Sony maakt film gebaseerd op Crossfire

Door Jay, 13-02-2020 12:30, bron: https://variety.com/2020/film/news/crossfire-movie-sony-1203502166/

Crossfire, een shooter die vooral in Aziƫ erg populair is, wordt verfilmd. Daarvoor wordt samengewerkt tussen Sony Pictures en ontwikkelaar Smilegate, terwijl ook Tencent Pictures een deel van de productiecentjes levert.

Achter de film zit ook producer Neal H. Moritz, die aan het project gekoppeld is onder de vlag van Original Film. Moritz en Original Film zitten ook achter de 21 Jump Street franchise en de nog te verschijnen Bloodshot film met Vin Diesel. Moritz is verder ook producer van Fast and Furious.

Het verhaal voor de Crossfire film werd geschreven door Chuck Hogan, die we vooral kennen van The Strain. Veel meer informatie is er vooralsnog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.