4gamers.be

Meer info over nieuwe Tomb Raider film

Door Jay, 13-02-2020 12:40, bron: https://www.tombraidercollection.com/post/filming-of-the-new-tomb-raider-movie-will-begin-this-april

Er zijn weer wat meer details naar buiten gekomen omtrent de nieuwe Tomb Raider film die er zit aan te komen, concreet dan wat de productie en het verhaal betreft.

Het filmen zou in april van start gaan en er zou gefilmd worden in Engeland, Finland, Peking en Zuid-Afrika. Wat het verhaal betreft, zou de film gebaseerd zijn op zowel Rise of the Tomb Raider als Shadow of the Tomb Raider. Blijkbaar kiest men er ook bewust voor om meer bovennatuurlijke elementen uit de games in de film te verwerken.

Verder lijkt de releasedatum een beetje te zijn opgeschoven. Aanvankelijk zou de film op 19 maart 2021 verschijnen, maar nu wordt gesproken over 21 maart 2021. Voor het overige is er niet veel veranderd. Alicia Vikander is nog steeds Lara Croft van dienst en Ben Wheatley is regisseur.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.