4gamers.be

Cross-gen RPG-shooter Outriders laat eerste gameplay zien

Door Jay, 14-02-2020 10:52

Square Enix en People Can Fly, bekend van Bulletstorm en Gears of War: Judgment, hebben hun cross-gen RPG-shooter Outriders uit de doeken gedaan door voor het eerst echte gameplay te tonen. Ook over het verhaal en de wereld van de game werd al het een en het ander voorgesteld, terwijl ook de uitgebreide RPG-elementen alvast gepresenteerd werden.

In Outriders, dat dus een cop-op RPG-shooter is, speel je als een van de kolonisten die zich op de planeet Enoch vestigden omdat de aarde niet langer leefbaar is. Je kan je eigen Outrider creƫren waarmee je de gevaarlijke planeet kan ontdekken. De game bevat heel wat vuurgevechten, aangevuld met superkrachten, en er is keuze uit verschillende wapentuigen en uitrustingen.

Ourtriders verschijnt in het najaar van 2020 voor pc, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.