4gamers.be

Deliver Us the Moon in april naar PS4 en Xbox One

Door Jay, 20-02-2020 10:28

Deliver Us the Moon, dat eerder al verscheen voor pc, komt binnenkort naar PS4 en Xbox One. De consoleversie staat gepland voor een release op 24 april. Deliver Us the Moon is een game van de Nederlandse ontwikkelaar KeokeN waarin je een astronaut speelt die een belangrijke missie heeft op het maanoppervlak. Voor ons oordeel over de game kan je terecht bij onze review.

Het verhaal brengt ons naar de nabije toekomst. De grondstoffen van de Aarde zijn opgebruikt en dat heeft erg kwalijke effecten. Steden en landen worden geteisterd door grote zandstormen die ook voor voortdurende stroompannes zorgen. Om de Aarde te redden heeft men de World Space Agency opgericht. Het doel: hernieuwbare energiebronnen zoeken op de maan. Het project werd opgestart en alles ging goed tot de communicatie met de maanbasis plots uitviel en er geen stroom meer naar de Aarde werd gestuurd. Je kruipt in de huid van een astronaut die naar de maan wordt gestuurd om uit te zoeken wat er is gebeurd en om de energiebron te herstellen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.