4gamers.be

Regisseur van Hostel maakt Borderlands film

Door Jay, 20-02-2020 14:59, bron: https://kotaku.com/eli-roth-will-try-and-direct-a-borderlands-movie-1841804020

Update: de tweet is inmiddels opnieuw geplaatst, dus bij deze is Eli Roth inderdaad officieel bevestigd als regisseur van de Borderlands film.


De Borderlands film, waar inmiddels al 5 jaar over gesproken wordt, heeft een regisseur te pakken. Het gaat om Eli Roth, die we kennen van Cabin fever en de Hostel films. Iemand met een passie voor gore dus.

Roth werd door Randy Pitchford, CEO van Gearbox, bevestigd als regisseur, maar de tweet met de aankondiging is inmiddels weer verwijderd. Mogelijk werd het nieuws dus iets te vroeg naar buiten gebracht, al zou het ook kunnen dat Roth toch niet regisseur van dienst is. Waarom Pitchford dat dan zou aankondigen, is natuurlijk de vraag.

Hoe dan ook: de Borderlands film, waarvoor Gearbox samenwerkt met Lionsgate en Arad Productions, geeft dus nog eens een teken van leven, al is het nog lang niet duidelijk wanneer de film er ooit eens van zal komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.