4gamers.be

Predator: Hunting Grounds eind maart gratis te testen

Door Jay, 27-02-2020 11:20

Predator: Hunting Grounds is eind maart gratis te testen. Voor de game wordt van 27 tot 29 maart namelijk een free trial weekend georganiseerd. Wie een PS4 en PlayStation Plus heeft, kan deelnemen, terwijl ook pc-spelers ermee aan de slag kunnen, inclusief cross-play support.

Predator: Hunting Grounds is een 4v1 multiplayer game waarbij vier spelers aan de slag gaan als soldaten en één speler in de huid kruipt van een Predator. De soldaten spelen in first-person, de Predator in third-person. Op elkaar jagen en overleven is de boodschap. Elke speler heeft natuurlijk eigen unieke mogelijkheden. Zo kan de Predator in de bomen klimmen om daar zijn voordeel uit te halen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.