4gamers.be

Italiaan door politie betrapt terwijl hij buiten Pokémon GO speelt

Door Jay, 20-03-2020 14:51, bron: https://gonintendo.com/stories/357464-man-ignores-italy-s-coronavirus-lockdown-rules-nabbed-by-cops-fo

In Italië is omwille van het coronavirus een complete lockdown van kracht. Mensen moeten binnen blijven, tenzij het echt noodzakelijk is om buiten te komen. Spoiler: Pokémon GO spelen is niet noodzakelijk.

Ondanks de lockdown zijn er heel wat Italianen die zonder goede reden toch naar buiten gaan. In totaal werden al meer dan 43.000 Italianen betrapt. Onder hen een 31-jarige man die samen met zijn dochtertje op straat liep om Pokémon GO te spelen.

Vermoedelijk werd de man gewoon huiswaarts gestuurd, maar het is niet uitgesloten dat er nog een sanctie volgt. Hoe dan ook laten we dergelijke onbedachtzaamheid in ieders belang natuurlijk best achterwege. De makers van de game hebben Pokémon GO bovendien ook aangepast om makkelijker van thuis uit te kunnen spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.