4gamers.be

Fallout 76 spelers hamsteren massaal wc-papier

Door Jay, 23-03-2020 11:18

We worden er allemaal mee geconfronteerd: gaan winkelen in tijden van de coronacrisis is geen lachertje. We willen nog snel (extra) dingen in huis halen en blijkbaar is toiletpapier extra gegeerd, niet alleen in de echte wereld maar ook in de virtuele.

Zo halen ook Fallout 76 spelers massaal wc-papier in huis, zij het dan niet meteen voor eigen gebruik (in de game zijn wc-rollen eigenlijk nutteloos), maar wel om ze duurder door te verkopen. Door de vraag in de echte wereld willen ook spelers in-game massaal wc-papier bezitten als teken van rijkdom (of basishygiëne), waardoor de prijzen dus stevig de hoogte in zijn gegaan. Voor één rol worden tot wel 20.000 bottle caps (in-game geld) neergeteld, waarna de rol in kwestie vaak nog duurder doorverkocht wordt.

Geschreven door Mine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.