4gamers.be

S.T.A.L.K.E.R. 2 dropt eerste screenshot

Door Jay, 23-03-2020 15:32

Om gamers tijdens deze coronacrisis een hart onder de riem te steken heeft GSC Game World een eerste screenshot van S.T.A.L.K.E.R. 2 online gegooid. De studio beloofde ook dat later dit jaar nog meer nieuws omtrent de game naar buiten zou komen.

S.T.A.L.K.E.R. 2 werd in 2018 aangekondigd, maar al snel bleek dat die aankondiging enigszins voorbarig was. Aan de ontwikkeling was nog niet effectief begonnen en ook was nog geen uitgever gevonden om het hele project te bekostigen. Rond S.T.A.L.K.E.R. 2 is het dan ook veelal stil gebleven, met af en toe eens een kleine update, zoals nu. Destijds werd gemikt op een release in 2021, maar het valt nog af te wachten wanneer de game effectief het levenslicht zal zien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.