4gamers.be

Nieuwe mode in Plague Inc. laat spelers de wereld redden

Door Jay, 24-03-2020 12:48

Door de verspreiding van het COVID-19 virus kwam de game Plague Inc. weer stevig in de belangstelling te staan. Spelers moeten in de game een supervirus ontwikkelen om de wereldbevolking uit te dunnen. Dat zal binnenkort echter niet langer de enige manier zijn om de game te spelen. Ndemic Creations kondigde immers een gratis nieuwe mode aan die een ander scenario biedt. De update laat je de wereld redden in plaats van te vernietigen. 

Om dit te realiseren, moet je de ziekte weten in te tomen, de gezondheidszorg verbeteren en echte maatregelen nemen zoals quarantaine verplichten, publieke plaatsen afsluiten en sociale afstand houden.

Het team van Ndemic Creations vindt dat het een belangrijke rol kan spelen in de huidige crisis en probeert mensen door te sturen naar de Wereldgezondheidsorganisatie, waar ze correcte informatie over het coronavirus kunnen vinden. De studio doneert zelf ook geld aan hulporganisaties en er zullen links in-game geplaatst worden zodat spelers ook kunnen doneren.

Meer concrete informatie over de nieuwe mode volgt binnenkort nog.

Geschreven door Mine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.