4gamers.be

David Hasselhoff wil eigen game maken

Door papfles, 13-10-2011 12:02, bron: blogs

David Hasselhoff is niet meteen de helderste geest in Hollywood, maar dat weerhoudt hem er niet van om geld te scheppen. Recentelijk was hij nog in verschillende gedaantes te zien in de reclamecampagne rond Burnout Crash voor EA, maar blijkbaar mikt hij zelf al wat hoger.

"Ik wilde mijn eigen spel ontwikkelen en dit was een manier om te zien of het zou werken. Misschien kunnen we een stapje verder gaan en hetzelfde concept als Burnout Crash gebruiken om iets met 'The Hoff' te doen," laat hij weten aan Reuters. Hij zou zelfs al een gesprek hebben aangeknoopt met EA om een spel of applicatie te maken. Horen we daar een Baywatch- of Knight Rider-game?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.