4gamers.be

4Gamers evolueert: 4Gamers Mobile

Door papfles, 23-10-2011 12:13

Je kon ons al volgen via RSS-feed, via Twitter, via Facebook en via nieuwsbrief, maar omdat de wereld evolueert naar smartphones en tablets is het geen slecht idee om ook met een mobiele versie op de proppen te komen. Onze coder heeft zich de voorbije weken en maanden toegelegd om er een deftige mobiele site van te maken. We wilden namelijk geen mobiele versie waarbij je enkel kan lezen wat er staat, zoals bij een RSS-feed, maar waarbij je ook alle andere aspecten van de volwaardige site tot je beschikking hebt, maar dan in mobiele vorm.

Haal je smartphone dus maar boven, surf naar 4Gamers.mobi en sla hem maar meteen op als bladwijzer / bookmark. Op deze manier zal je via smartphone onze website veel sneller kunnen bezoeken en kan je nog steeds reageren op onze berichten, je pm's nakijken, naar het forum surfen om daar je mening kwijt te kunnen en je kan zelfs onze berichten Facebook-liken.

Dit is dus de volgende stap in de 4Gamers-evolutie:


4Gamers Mobile


 

Omdat we toch wel graag willen dat jullie makkelijk kunnen navigeren, heeft de coder extra zijn best gedaan om dat te vereenvoudigen en zoveel mogelijk op de structuur van de volledige website te baseren. Zo kan je op verschillende manieren snel navigeren op de mobiele versie:

Navigatie via titelbalk

Navigatie via overzichtspagina's

Wil je enkel specifiek nieuws zien, zoals bijvoorbeeld trailers, dan kan dat ook. Op elke overzichtspagina vind je namelijk rechts een kleine dropdown om ook snel te kunnen navigeren. Uiteraard kan je ook gewoon de breadcrumbs bovenaan elk bericht gebruiken.

Navigatie onderaan de berichten zelf

Je kan makkelijk naar het volgende of vorige bericht, door onderaan elk bericht te klikken op het bericht dat je wil lezen. Uiteraard zit ook de Facebook-like knop in de mobiele versie verwerkt.

 

Reageren

Een groot gebrek bij vele mobiele websites is dat je wel kan lezen, maar dat je niet kan reageren. Dat is bij 4Gamers.mobi geen enkel probleem. Log gewoon in (of registreer) en je kan bij elk bericht onderaan gewoon reageren op wat je ziet.

 


Via je smartphone gamenieuws lezen en erop reageren? 4Gamers.mobi


Zie zo, dat was zowat de korte uitleg van onze mobiele versie. Het is waarschijnlijk gewoon het beste als je zelf eens naar 4Gamers.mobi surft en zelf gaat snuffelen wat deze mobiele versie allemaal kan. We zijn er behoorlijk trots op en het zou jullie toch wat mogelijkheden moeten bieden die andere mobiele sites, zowel in binnenland als buitenland, je niet bieden.

Hopelijk vinden jullie het zelf ook een mooie, volwaardige mobiele versie, met alle toeters en bellen die je op de gewone site ook terugvindt en mogen we jullie ook via mobiele weg verwelkomen op 4Gamers. Je hebt in elk geval geen enkel excuus meer om niet meer op de hoogte te zijn van al het gamenieuws of om wedstrijden te missen, want nu vind je het ook snel en duidelijk op je smartphone. Nu nog je vrienden verwittigen en op de hoogte brengen en je maakt ons ook meteen blij.

Vind je nog probleempjes?

Als je nog probleempjes zou tegenkomen, laat het ons gerust weten. We hebben het de voorbije dagen al getest en er al een heleboel kleine foutjes kunnen uithalen, maar als jullie er vinden, meld het ons gerust en dan kunnen we de mobiele versie nog wat tweaken en verbeteren.

Vergeet zeker niet je smartphonemodel te vermelden en met welke browser je surft. Voorlopig schakelt hij nog niet rechtstreeks over naar de .mobi-site als je via smartphone 4Gamers.be bezoekt, maar als je de bookmark zet, kan je dat natuurlijk direct verhelpen. Sowieso zal het binnenkort wel zo zijn dat elk bezoek via smartphone rechtstreeks op 4Gamers Mobile uitkomt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.