4gamers.be

Speciale MW3 wireless PS3-controller

Door papfles, 23-10-2011 00:05

Een controller moet vooral goed in de handen liggen als je een game aan het spelen bent. De PS3-controller wordt voor sommige genres als 'beter' aanzien, maar voor andere genres dan weer als 'minder'. Voor shooters vinden vele fans de Xbox 360-controller beter, maar misschien is deze controller wel de oplossing. Speciaal voor de release van Modern Warfare 3 zal er een wireless PS3-controller op de markt gebracht worden, waarbij er een aantal aspecten getweakt worden zodat het beter geschikt is voor dit specifieke spel. Zo zijn de sticks anders qua vorming en is hun plaatsing ook gelijkaardig aan die van Xbox 360.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.