4gamers.be

Quiz : Quiz 3 - Win een Antec GX700 case

Quiz 3 - Win een Antec GX700 case

Welkom bij de 4Gamers-quiz, powered by HP.

Heb je even geen flauw benul wat dit nieuwe onderdeel van 4Gamers net is?
Bekijk dan hier alle uitleg voor je aan de quiz begint.

Met deze quizzen kan je niet enkel je gamekennis testen, je kan er elke week ook nog eens mooie prijzen mee winnen. Deze week geven we bijvoorbeeld een Antec GX700 case weg.

Waarom zou ik elke week meedoen?

Als je over het ganse seizoen gezien bovenaan weet te eindigen, staat er zelfs een prachtige HP ENVY Phoenix h9-1419eb desktop pc op je te wachten, ter waarde van 2000 euro. Uiteraard kan je ook gewoon voor het plezier meedoen, want we weten allemaal dat meedoen belangrijker is dan winnen (al is het wel leuk dat je nog iets kan winnen natuurlijk).

Waarover gaat het in deze quiz?

In deze quiz zullen de vragen vooral gaan over het gamenieuws van de afgelopen week, met 1 vraagje over onze sponsor. Voor deze laatste hebben we natuurlijk hieronder al een tip voor jullie. We zullen ook regelmatig een afbeelding of een trailertje er tussen smijten als rustpunt en om je wat beter voor te bereiden op de vraag die zal komen.

De quiz is in de eerste plaats bedoeld als leuk tijdverdrijf, waarmee je toevallig ook een leuke prijs kan winnen. Hou het dus eerlijk. Bij vermoedens van fraude zijn we volledig in ons recht om onmiddellijk iemand uit te sluiten van deze wedstrijd en mogelijke toekomstige wedstrijden.

We hopen in elk geval dat jullie er plezier aan zullen beleven en dat je het een leuke toevoeging vindt voor 4Gamers. Veel plezier.

TIP


Bekijk in elk geval hier even de uitbreidingsmogelijkheden van de seizoensprijs, je gaat het in deze quiz nodig hebben.

 

Maak de quiz

Deze quiz is reeds verlopen, je kan hem nog wel invullen maar hij zal niet meer meetellen voor het klassement.

Je moet inloggen om deze quiz te kunnen maken

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.