4gamers.be

Quiz : Test je Pokémon kennis en win geweldige Pokémon prijzen

Test je Pokémon kennis en win geweldige Pokémon prijzen

Ter gelegenheid van de release van Pokémon Sun en Pokémon Moon organiseren we in totaal twee quizzen die in het teken staan van Pokémon en de nieuwste Pokémon games. Uiteraard hangen aan elke quiz prijzen vast en er worden ook nog extra prijzen voorzien voor wie aan beide quizzen deelneemt. Opgelet: voor de individuele quizzen volstaat het om de helft van de vragen correct te beantwoorden om kans te maken op de prijs. Voor de hoofdprijs van de twee Pokémon quizzen samen dien je minstens 21 op 30 te scoren.

Prijs Quiz 1
Pokémon Sun + notebook + Solgaleo figurine

Prijs Quiz 2
Pokémon Moon + notebook + Lunala figurine

Prijzen voor overall winnaars
New Nintendo 3DS XL Solgaleo & Lunala Edition + Pokémon Sun + Solgaleo figurine
New Nintendo 3DS XL Solgaleo & Lunala Edition + Pokémon Moon + Lunala figurine

Alvorens je begint ...


Alvorens je aan de quiz begint is het handig om je Pokémon kennis even op te frissen en in het bijzonder ook je kennis omtrent de nieuwe Pokémon Sun en Pokémon Moon. Daarvoor kan je onder meer terecht op de officiële website of bij onze hands-on preview, terwijl ook de gratis demo van Pokémon Sun en Pokémon Moon zeker de moeite waard is om te spelen. Deze kan je gratis downloaden via de Nintendo eShop door onderstaande QR-code te scannen. Ook het Pokémon nieuws hier op 4Gamers volgen helpt natuurlijk om op de hoogte te blijven.

Maak de quiz

Deze quiz is reeds verlopen, je kan hem nog wel invullen maar hij zal niet meer meetellen voor het klassement.

Je moet inloggen om deze quiz te kunnen maken

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.