4gamers.be

Pc-versie NBA 2K15 belooft grafische pracht

Door Jay, 13-08-2014 16:07

De pc-versie van NBA 2K14 was volgens velen niet meteen iets om over naar huis te schrijven. Het zou namelijk een slechte port zijn geweest van de consoleversie, waardoor je de pc-versie uiteindelijk maar best kon vermijden. Voor NBA 2K15 wil men die fout blijkbaar niet meer maken. Zo belooft men dat de game op pc van dezelfde grafische pracht als de PS4- en Xbox One-versie kan genieten en dat er voor de pc-versie extra grafische opties beschikbaar zullen zijn. Hieronder een screenshot van de pc-versie, die er inderdaad best wel goed uitziet. Wat het feitelijke eindresultaat in zijn geheel te bieden heeft, valt natuurlijk nog af te wachten.

NBA 2K15 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.