4gamers.be

Resident Evil: Revelations 2 gelekt via Xbox.com?

Door Phazon, 20-08-2014 08:30

Resident Evil: Revelations begon als een exclusieve game voor de 3DS, maar werd nadien ook naar de pc, PS3, Xbox 360 en Wii U geport. Hoewel het erg duidelijk was dat het oorspronkelijk om een handheldgame ging, konden veel Resident Evil-fans het avontuur best pruimen. Via Xbox.com is er nu een mogelijke boxart en concept screenshot van het vervolg uitgelekt. Het klinkt allemaal alvast erg geloofwaardig, alleen is het vreemd dat we de Japanese term 'Biohazard' op de box terugvinden in plaats van de Westerse term 'Resident Evil'. Indien dit lek van Biohazard Revelations 2 echt is, zal het spel al zeker op Xbox 360 verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.