4gamers.be

Zo ziet de Dragon Age Keep eruit

Door Jay, 21-08-2014 12:00

De Dragon Age Keep vertoeft al een tijdje in bèta en van de "online companion ervaring" zijn nu enkele screencaps naar buiten gekomen. Die tonen hoe de Dragon Age Keep eruitziet. Voorheen wisten we wel al wat de bedoeling van de Keep was, namelijk het vormgeven van de wereld van Dragon Age: Inquisition op basis van wat er in de voorgaande games is gebeurd, maar nu zien we dus ook hoe al die dingen bepaald worden.

Spelers krijgen een hoop vragen voorgeschoteld over de voorgaande games, en het antwoord op die vragen is bepalend voor hoe de wereld van Dragon Age: Inquisition er voor die speler uit zal zien wanneer hij of zij eindelijk met de game aan de slag gaat. Via de Keep tracht BioWare het probleem van niet overzetbare save files op te lossen.

Hieronder dus wat screenshots van de Dragon Age Keep, maar omwille van de inhoud willen we natuurlijk wel waarschuwen voor spoilers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.