4gamers.be

Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze aangekondigd

Door Jay, 05-09-2014 00:08

Activision heeft Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze aangekondigd voor PS3, Xbox 360 en 3DS. Het spel verschijnt later dit jaar en is een sidescrolling action-adventure game, bedoeld om de leegte tussen het tweede en derde seizoen van de TMNT-animatieserie op Nickelodeon te overbruggen.

In de game hebben Shredder, Tiger Claw en een groep mutanten de straten van New York overgenomen, en dan is het natuurlijk aan de Turtles om orde op zaken te stellen. Activision belooft een levendige, non-lineaire wereld waarin exploratie creatief denken beloond worden. Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zullen allemaal speelbaar zijn, elk met hun eigen specialiteiten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.