4gamers.be

Eerste beelden van battle royale game Fear the Wolves

Door Jay, 31-05-2018 17:29

Vostok Games, de studio achter Survarium die bestaat uit heel wat mensen die aan de S.T.A.L.K.E.R. franchise hebben gewerkt, heeft de eerste screenshots vrijgegeven van Fear the Wolves, hun battle royale game die ze in februari hebben aangekondigd.

De game dropt 100 spelers in de woestenij van Chernobyl en dan is het natuurlijk overleven geblazen. Andere spelers zijn overigens niet de enige vijand, want ook mutanten en andere wezens zijn van de partij. Verder wil de game zich onderscheiden met een systeem van onvoorspelbaar weer, speciale, radioactieve zones waar je enkel met de juiste uitrusting kan komen en een dynamische save zone die niet altijd even veilig is, waardoor spelers niet per se aangemoedigd worden om zoveel mogelijk in het midden van de map te blijven.

Naast de battle royale mode met PvP-elementen en PvE-elementen zal Fear the Wolves nog een andere mode bevatten ook, maar daar wordt voorlopig nog niets over gezegd. Meer info zou op E3 volgen. De game zelf zou deze zomer nog in Early Acces verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.