4gamers.be

4Gamers Game of the Year 2012

Door Jay, 09-12-2012 12:25

2013 komt dichter en dichter, maar alvorens we ons klaarmaken om onze nieuwjaarsbrief voor te lezen, blikken we nog een laatste keer terug op 2012. Qua exclusives is het misschien niet het beste jaar geweest, maar er zijn wel heel wat multiplatform toppertjes gepasseerd, wat een Game of the Year-verkiezing er niet makkelijker op maakt. Gelukkig zijn jullie er nog om ons een handje te helpen en dus doen we een warme oproep om je stem te laten horen. Alleen zo immers kunnen we spreken van een echte 4Gamers Game of the Year 2012.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk verloopt de verkiezing redelijk simpel. De redactie heeft een selectie gemaakt van genomineerden voor elk platform, waarop jullie vervolgens kunnen stemmen. Hierbij merken we wel op dat de genomineerden per platform telkens exclusives voor dat platform zijn. Games die op meerdere platformen zijn verschenen, worden allemaal in een aparte categorie ondergebracht.

Uiteindelijk zal er per categorie een winnaar uit de bus komen en de verschillende winnaars nemen het dan nog eens tegen elkaar op in een ultieme strijd der titanen. Belangrijk: bij de meeste categorieën zal je slechts 24 uur de tijd hebben om je stem uit te brengen. Nadenken over je stem kan en mag dus, maar laat het niet al te lang aanslepen opdat het niet te laat zou zijn. Stemmen kan dagelijks via de poll op de frontpage.

In deze special proberen we het overzicht van de gehele verkiezing te bewaren. Zo krijg je hier een overzicht van de planning te zien, evenals de genomineerden. Uiteraard zullen ook de verschillende winnaars en bij uitbreiding ook de verschillende top 3's hier weergegeven worden. Op de volgende pagina's kan je de genomineerden telkens zien per poll.

Overzicht

             

Nintendo (3)DS

 

Wii/Wii U

 

Digital/Mobile

 

PS Vita

             

PS3

 

Xbox 360

 

PC

 

Multi

 

GAME OF THE YEAR 2012

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.