4gamers.be

[Games van 2015] Batman: Arkham Knight

Door papfles, 23-12-2014 00:04

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2015 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2015 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

Batman: Arkham Knight screenshot

 Batman: Arkham Knight in het nieuws 

4 maart 2014
Batman: Arkham Knight bevestigd

5 maart 2014
Batman: Arkham Knight 5 keer groter dan Arkham City

21 mei 2014
Eerste gameplay trailer Batman: Arkham Knight

3 juni 2014
Batman: Arkham Knight pas in 2015

10 juni 2014
Batman: Arkham Knight laat gameplay met Batmobile zien

23 juli 2014
Batman: Arkham Knight DLC gelekt

9 september 2014
Releasedatum en Batmobile Edition onthuld

 Over Batman: Arkham Knight 

Na Batman: Arkham City begon Rocksteady blijkbaar in het geheim aan Batman Arkham Knight, een game die op de dag van het lek ook meteen bevestigd werd als nieuwe game, met een wereld die 5 keer groter is dan Arkham City. De ontwikkelaar creëerde zelfs een eigen tegenstander, in de vorm van Arkham Knight. Het zou een pittige tegenstander moeten zijn, maar gelukkig kan je ook op de BatMobile rekenen, voor het eerst in de franchise.

Normaal gezien moest de game in oktober 2014 verschijnen, maar al snel besloot Warner Bros om de game naar 2015 uit te stellen, uiteindelijk naar midden 2015. Toch hebben we nog regelmatig nieuwigheden mogen aanschouwen, zoals gameplaybeelden, DLC, een Collector's Edition en zelfs Harley Quinn, onze meest geliefde zottin. Vooral de Bat Mobile kreeg heel wat aandacht, aangezien hij ten volle zal worden ingezet, zelfs om te puzzelen.

Batman: Arkham Knight screenshot

 Volg Batman: Arkham Knight 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Batman: Arkham Knight verschijnt. Zo mis je niets!


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.