4gamers.be

[Games van 2015] Dead Island 2

Door papfles, 29-12-2014 00:03

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2015 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2015 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

Dead Island 2 screenshot

 Dead Island 2 in het nieuws 

10 juni 2014
Dead Island 2 aangekondigd

13 juni 2014
Multiplayer voor 8 spelers in Dead Island 2

10 juli 2014
Bepaal zelf de inhoud van de Collector's Edition van Dead Island 2

11 augustus 2014
Dead Island 2 laat eerste gameplay zien

2 december 2014
Dead Island 2 bèta is 30 dagen exclusief voor PS4

 Over Dead Island 2 

Techland heeft de bruggen met Deep Silver opgeblazen en naar Warner Bros getrokken met Dying Light, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Dead Island-franchise stopt. Dead Island Epidemic en Escape Dead Island moesten de periode overbruggen tot aan Dead Island 2.

Dead Island 2 kreeg een ongelooflijk aanstekelijke lanceringstrailer, die de hype meteen aanzienlijk aanzwengelde. In de gameplay, zoals onze preview ook meldt, kom je een minder deprimerende stijl tegen als in de vorige game. Alles lijkt wat speelser te zijn, al blijf je nog altijd wel verantwoordelijk voor heel wat zombie-slachtpartijen. Een bèta moet nog meer mensen overtuigen, al is die wel 30 dagen exclusief voor PlayStation 4. Wie daarop zit te wachten, kan ook wachten op de Collector's Editions, want die werden door de fans zelf bepaald. Sowieso zal je met 8 spelers tegelijkertijd kunnen gamen, een verhoging ten opzichte van Dead Island dus.

Dead Island 2 screenshot

 Volg Dead Island 2 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Dead Island 2 verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.