4gamers.be

[Games van 2015] Homefront: Revolution

Door papfles, 02-01-2015 00:10

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2015 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2015 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

Homefront: The Revolution screenshot

 Homefront: The Revolution in het nieuws 

24 januari 2013
Crytek koopt Homefront over van THQ

28 januari 2013
"Voor Homefront 2 verandert er niets"

Release Homefront 2 kan worden uitgesteld door overname

19 augustus 2013
Vroege beelden Homefront 2 gelekt

5 oktober 2013
Crytek maakt "geweldige vooruitgang" in ontwikkeling Homefront 2

Screenshots Homefront 2 opgedoken

2 juni 2014
Homefront: The Revolution onthuld

23 juni 2014
Zit Crytek in slechte papieren?

4 juli 2014
Legt Crytek UK werk aan Homefront: The Revolution stil?

14 juli 2014
Geeft Homefront: The Revolution director er de brui aan?

28 juli 2014
Crytek stelt financiële toekomst veilig

31 juli 2014
Homefront IP gekocht door Koch Media

 Over Homefront: The Revolution 

Homefront was een aanzienlijke hit voor THQ, maar diens ondergang heeft ook een behoorlijk revolutie opgeleverd binnen de franchise, zoals de titel ook stelt met Homefront: The Revolution. Crytek werd de nieuwe eigenaar, nadat het sowieso al de ontwikkelaar was. Men liet ook weten dat men aanzienlijke vooruitgang boekte en regelmatig lekte er wel beeldmateriaal, in de vorm van screenshots en trailers

Dat werd uiteindelijk bevestigd als Homefront: The Revolution, maar al snel draaide de aandacht weg van de game en naar de ontwikkelstatus. Zo gonsde het van geruchten dat Crytek wel eens in slechte papieren zat, wat invloed had op het team achter de game. Uiteindelijk bleek men alles wel op te kunnen lossen, maar Koch Media besloot de toekomst van diens eigen reeks veilig te stellen en kocht de Homefront-franchise weg van Crytek

Homefront: The Revolution screenshot

 Volg Homefront: The Revolution 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Homefront: The Revolution verschijnt. Zo mis je niets!


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.