4gamers.be

[Games van 2015] Rise of the Tomb Raider

Door papfles, 05-01-2015 00:02

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2015 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2015 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

Rise of the Tomb Raider screenshot

 Rise of the Tomb Raider in het nieuws 

9 juni 2014
Rise of the Tomb Raider geregistreerd

Rise of the Tomb raider aangekondigd

16 juni 2014
Rise of the Tomb Raider ook naar PS3 en Xbox 360?

2 juli 2014
Roman overbrugt periode tussen Tomb Raider games

12 augustus 2014
Rise of the Tomb Raider is Xbox One exclusive

13 augustus 2014
Rise of the Tomb Raider verschijnt ook voor Xbox 360

Bevestigd: Rise of the Tomb Raider is tijdelijke exclusive voor Xbox 360

25 augustus 2014
Square Enix legt situatie rond Rise of the Tomb Raider uit

2 december 2014
Art director The Last of Us verhuist naar Crystal Dynamics

9 december 2014
Microsoft is uitgever van Rise of the Tomb Raider

10 december 2014
Beperkte exclusiviteit Rise of the Tomb Raider benadrukt

 Over Rise of the Tomb Raider 

Tomb Raider was als reboot bijzonder geslaagd en was het begin van een nieuwe reeks, zoals de Rise of the the Tomb Raider-registratie al duidelijk maakte. Ondanks het feit dat PS4 en Xbox One centraal staan bij heel wat ontwikkelaars, waren er ook geruchten dat de PS3 en Xbox 360 nog een versie zouden krijgen. Een roman moest bovendien ook nog het gat tussen beide games overbruggen.

Toch draait het al enige tijd om iets anders bij Rise of the Tomb Raider dan dit soort weetjes en geruchten. Plots werd onthuld dat de game een Xbox One-exclusive zou zijn, al werd nadien ook de Xbox 360-versie bevestigd. Square Enix benadrukte wel al snel dat het om tijdelijke exclusiviteit ging, iets wat de negatieve commentaar niet wist tegen te houden. Microsoft zal bovendien uitgever zijn van (deze versie van) Rise of the Tomb Raider, waarna Square zich weer genoodzaakt voelde om de tijdelijke exclusiviteit te benadrukken.

 Volg Rise of the Tomb Raider 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Rise of the Tomb Raider verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.