4gamers.be

[Games van 2016] Horizon: Zero Dawn

Door papfles, 30-12-2015 00:04

Weet je in 2016 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2016 gaming-gewijs door te komen.

Horizon: Zero Dawn screenshot

 Over Horizon: Zero Dawn 

Wat Larian Studios is qua beeldvorming voor game-ontwikkeling in België, is Guerrilla Games voor Nederland. Met de Killzone-franchise heeft het laten zien dat het qua graphics mooi werk kan leveren en dat het ook degelijke games kan bouwen, maar men wou duidelijk toch eens andere horizonten opzoeken.

Er doken wel al links en rechts geruchten op dat de studio volk zocht om mee te werken aan een nieuwe franchise, eerder richting het RPG-getinte genre, maar pas bij de onthulling van Horizon: Zero Dawn viel op dat men een volstrekt nieuwe richting uit wilde.

Gigantische, half-elektronische dinosaurussen stonden rustig te grazen in een prachtig landschap en jij mag als speler gaan jagen, al moet je hopen dat je zelf geen knabbel wordt voor de hongerige twee- of viervoeters. Verschillende invalshoeken van dezelfde strijd hebben we al voorgeschoteld gekregen, maar het grotere verhaal blijft nog achter slot en grendel. Vermits de titel in 2016 moet uitkomen, verwachten we wel een stevige blitzkrieg aan nieuws, previews, trailers en meer.

 Horizon: Zero Dawn in het nieuws 

16 juni 2015
Horizon: Zero Dawn toont adembenemende gameplay

25 juni 2015
PREVIEW | Horizon: Zero Dawn

28 oktober 2015
Haal elektro-dino's neer in Horizon: Zero Dawn

29 oktober 2015
Horizon: Zero Dawn - van tekeningen tot trailer

 

Op een schaal van 1 tot 10: hoe hard kijk jij uit naar deze game? Laat het weten in de comments!

 

 Volg Horizon: Zero Dawn 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Horizon: Zero Dawn verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.