4gamers.be

[Games van 2017] Ghost Recon Wildlands

Door Jay, 31-12-2016 00:00

Weet je in 2017 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2017 gaming-gewijs door te komen.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands screenshot

 Over Ghost Recon Wildlands 

Ghost Recon Wildlands wordt ondertussen al het tiende deel in de franchise van Tom Clancy’s Ghost Recon en bij Ubisoft wilden ze die tiende game blijkbaar groots aanpakken. De game speelt zich af in een grote open wereld in Bolivia, waar een eliteteam de strijd moet aangaan met het Santa Blanca drugskartel, dat iets te veel macht krijgt in het gebied.

Hoe je die strijd aangaat, dat mag je als speler volledig zelf kiezen. De tijd van de dag, de tactiek en de middelen die je daarvoor inzet liggen volledig open. Wil je volledig onopgemerkt te werk gaan, dan kan dat, maar als je liever wat kogels in het rond laat vliegen, dan is er niemand die je tegen zal houden.

 Ghost Recon Wildlands in het nieuws 

16 juni 2015
Ghost Recon keert terug met open wereld in Wildlands

18 september 2015
Een authentieke ervaring in Ghost Recon Wildlands

27 mei 2016
Ghost Recon Wildlands toont nieuwe trailer en special editions

13 juni 2016
Verzet kan dodelijk zijn in Ghost Recon: Wildlands + releasedatum

17 augustus 2016
Creëer je eigen Ghost in Ghost Recon Wildlands

3 oktober 2016
Actie in het donker in Ghost Recon Wildlands

24 november 2016
Heel wat keuzevrijheid in Ghost Recon Wildlands

7 december 2016
De klus klaren in Ghost Recon Wildlands

 

 

 Volg Ghost Recon Wildlands 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Ghost Recon Wildlands verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.