4gamers.be

[Games van 2017] Divinity: Original Sin II

Door Jay, 01-01-2017 00:01

Weet je in 2017 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2017 gaming-gewijs door te komen.

Divinity: Original Sin II screenshot

 Over Divinity: Original Sin II 

Divinity Original Sin II is de opvolger van het ongemeen succesvolle Divinity Original Sin van het Belgische Larian Studios. Voor de ontwikkeling van de game werd opnieuw naar Kickstarter getrokken, waardoor er nu al heel wat duidelijkheid is over wat we in de game mogen verwachten.

Daaruit kunnen we concluderen dat Larian wil verder bouwen op het succes van het eerste deel en de gameplay zal aanpakken op plaatsen waar het in het eerste deel nog niet helemaal tevreden over was. Bij de start van een nieuwe game zal je als speler alvast de vrije hand krijgen in zowat alles wat te maken heeft met je personage, inclusief het achtergrondverhaal.

 Divnity: Original Sin II in het nieuws 

12 augustus 2015
Divinity: Original Sin II officieel aangekondigd

26 augustus 2015
Kickstarter voor Divinity: Original Sin 2 gelanceerd

27 augustus 215
Kickstarter Divinity Original Sin 2 bereikt doel na 1 dag

7 september 2015
Co-op in Divinity: Original Sin II uitgelicht

30 september 2015
Kickstarter Divinity: Original Sin 2 sluit af met meer dan 2 miljoen dollar

1 april 2016
PvP in Divinity Original Sin II en "gratis VR" voor Enhanced Edition

22 augustus 2016
Divinity: Orginal Sin II op 15 september naar Steam Early Access

 

 Volg Divinity: Original Sin II 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Divinity: Original Sin II verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair