4gamers.be

[Games van 2017] South Park: The Fractured But Whole

Door Jay, 03-01-2017 16:45

Weet je in 2017 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2017 gaming-gewijs door te komen.

South Park: The Fractured but Whole screenshot

 Over South Park: The Fractured But Whole 

South Park: The Fractured But Whole is de tweede game die Ubisoft maakt van de immens populaire animatiereeks, in samenwerking met de twee bedenkers Matt Stone en Trey Lucas. Die houden de touwtjes bij de ontwikkeling stevig in handen, waardoor de kwaliteit op vlak van humor en authenticiteit gegarandeerd is.

In deze opvolger van The Stick of Truth hebben de kinderen genoeg van Lord of the Rings en aanverwanten en besluiten ze om superheldje te spelen. Nieuwkomer Douchebag mag dan wel tot koning gekroond zijn, dit is een heel nieuw spelletje en dus moet hij helemaal van nul beginnen. Kies je superheld en je krachten en ga aan de slag in wat alvast een episch avontuur belooft te worden, met bekende helden als The Coon en Mysterion.

 South Park: The Fractured But Whole in het nieuws 

16 juni 2015
Cartman wil een betere game in South Park: The Fractured but Whole

13/06
Typische humor in South Park: The Fractured, but Whole

25/07
Parker en Stone spreken over inspiratie voor South Park: The Fractured But Whole

12/08
South Park: The Fractured But Whole komt met scheetsimulator

17/08
Nieuwe trailer voor South Park: The Fractured but Whole

21/08
Zie de Nosulus Rift van Ubisoft in actie

16/09
South Park: The Fractured But Whole haalt 2016 niet

08/12
Figurines South Park: The Fractured But Whole nu te koop

 

 Volg South Park: The Fractured But Whole 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over South Park: The Fractured But Whole verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair