4gamers.be

[Games van 2018] Dragon Ball FighterZ

Door Jay, 26-12-2017 00:01

Weet je in 2018 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2018 gaming-gewijs door te komen. Vandaag is het de beurt aan Dragon ball FighterZ.

 Over Dragon Ball FighterZ 

Er zijn al heel wat games verschenen rond Dragon Ball en de avonturen van Goku, de ene al wat succesvoller dan de andere. In Dragon Ball FighterZ houden de ontwikkelaars het eenvoudig en wordt er enkel en alleen gevochten. Daarbij zullen alle bekende personages uit de reeks opduiken en vecht je steevast in teams van drie. Je personages laten samenwerken is dat ook bijzonder belangrijk en wie dat goed doet, die kan spectaculaire aanvallen en combo’s verwachten. Met Android 21 werd er speciaal voor de game zelfs een volledig nieuw personage ontworpen. Verder valt de game vooral op omwille van zijn authentieke 2D-stijl, die ideaal is om de sfeer van de anime uit te ademen.

 Dragon Ball FighterZ in het nieuws 

11 juni 2017
Dragon Ball FighterZ aangekondigd

26 juni 2017
Preview

23 oktober 2017
Dragon Ball FighterZ verschijnt eind januari

3 november 2017
Klonen in story mode Dragon Ball FighterZ

18 december 2017
Open bèta voor Dragon Ball FighterZ

25 december 2017
Dragon Ball FighterZ laat opening cinematic zien

 

 Volg Dragon Ball FighterZ 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Dragon ball FighterZ. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.