4gamers.be

[Games van 2018] Monster Hunter: World

Door Jay, 27-12-2017 14:59

Weet je in 2018 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2018 gaming-gewijs door te komen. Vandaag is het de beurt aan Monster Hunter: World.

 Over Monster Hunter: World 

Monster Hunter: World is de nieuwste game in de reeks en belooft de grootste Monster Hunter ooit te worden. Verwacht je dus maar aan een erg grote wereld en natuurlijk heel wat immense monsters om op te jagen. De wereld is nog steeds opgedeeld in verschillende zones, maar laadtijden zouden tot het verleden behoren, waardoor je nu vrij op zoek kan gaan naar het monster dat je al een tijdje ontsnapt, maar het zorgt er ook voor dat een vijand je doorheen verschillende zones kan achtervolgen. Monster Hunter: World belooft zo een intense ervaring te worden zoals we die nooit eerder kenden in de reeks.

 Monster Hunter: World in het nieuws 

13 juni 2017
Monster Hunter: World aangekondigd

7 juli 2017
Monster Hunter World laat 23 minuten gameplay zien

4 september 2017
Ontwikkelaars tonen de multiplayer van Monster Hunter: World

19 september 2017
Monster Hunter World verschijnt wereldwijd op 26 januari 2018

30 oktober 2017
Horizon Zero Dawn bezoekt Monster Hunter World

 

 Volg Monster Hunter: World 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Monster Hunter: World. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.