4gamers.be

[Games van 2018] Metal Gear Survive

Door Jay, 28-12-2017 00:02

Weet je in 2018 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2018 gaming-gewijs door te komen. Vandaag is het de beurt aan Metal Gear Survive.

Metal Gear Survive screenshot

 Over Metal Gear Survive 

Metal Gear zonder Kojima, het is iets dat we ons lange tijd niet konden voorstellen, maar met Metal Gear Survive krijgen we toch de eerste game in de reeks waar de bedenker niets mee te maken heeft. De game speelt zich af in een periode tussen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. In die periode krijgen een hoop soldaten van Militaires Sans Frontières te maken met zombies die het niet zo op hen begrepen hebben. Zoals de titel al doet vermoeden krijgen we hier dus te maken met een survival game. Voor veel mensen is Metal Gear Survive waarschijnlijk heiligschennis, ook al omdat het een spin-off is die zich in een andere dimensie afspeelt, maar op het eindresultaat is het nog even wachten.

 Metal Gear Survive in het nieuws 

17 augustus 2016
Metal Gear Survive aangekondigd

18 september 2016
Metal Gear Survive laat 15 minuten gameplay zien

14 juni 2017
Metal Gear Survive uitgesteld naar 2018

25 oktober 2017
Releasedatum bekend voor Metal Gear Survive

14 december 2017
Metal Gear Survive laat wat van singleplayer zien

 

 Volg Metal Gear Survive 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Metal Gear Survive. Zo mis je niets! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.