4gamers.be

[Games van 2018] The Crew 2

Door Jay, 29-12-2017 00:00

Weet je in 2018 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2018 gaming-gewijs door te komen. Vandaag is het de beurt aan The Crew 2.

The Crew 2 screenshot

 Over The Crew 2 

Racegames zijn er in overvloed en vaak wordt daarbij gekozen voor één soort vervoersmiddel, maar de makers van The Crew 2 dachten daar anders over. Nadat ze in het eerste deel de speler kennis lieten maken met de Verenigde Staten in een auto of op een motor, kunnen we nu ook aan de slag met vliegtuigen en boten. Het is zelfs mogelijk om tijdens het spelen razendsnel te wisselen van type voertuig. Spring je met je auto een rivier in, dan wissel je dus snel naar een boot en kan je weer op pad. Het zorgt in ieder geval voor vrij unieke gameplay voor een racegame.

 The Crew 2 in het nieuws 

17 mei 2017
The Crew 2 aangekondigd

12 juni 2017
The Crew 2: te land, ter zee en in de lucht

20 juni 2017
Hands-on preview

22 augustus 2018
The Crew 2 drop gameplay trailer en releasedatum

8 december 2017
The Crew 2 uitgesteld, geen nieuwe releasedatum bekend

 

 Volg The Crew 2 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over The Crew 2. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.