4gamers.be

Vers vlees in de Digitale 100 - Editie 2018

Door Jay, 01-01-2018 00:02

Zoals elk jaar is het in januari weer tijd voor de Digitale 100, de verkiezing van de babe bij uitstek onder de gamebabes. Ook nu weer hebben tien dames die vorig jaar onvoldoende stemmen kregen plaats geruimd voor tien nieuwe gezichten, die zichzelf hier even willen voorstellen.

We nemen afscheid van ...

Batari (Far Cry Primal)
Sitara (Watch_Dogs)
Princess Kenny (South Park: The Stick of Truth)
Nicole Hunter (James Bond 007: Blood Stone)
Naomi Hunter (Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots)
Ayame (Tenchu: Shadow Assassins)
Natasha Volkova (Command & Conquer: Red Alert 3)
Heather Mason (Silent Hill 3)
Lola Del Rio (GTA IV)
Mona Sax (Max Payne 2: The Fall of Max Payne)

We verwelkomen ...

Mercy

Overwatch


"Vorig jaar hebben ze mij hier gewoon over het hoofd gezien. Hoe durven ze!? Ik mag dan wel een healer zijn, maar zelfs ik kan een gebroken hart niet genezen. Gelukkig mag ik er dit jaar wel bij zijn, want anders hadden ze snel geweten welke kunstjes ik zo nogal kan uithalen en geloof me als ik zeg dat ik niet veel ‘mercy’ had gekend. Maar goed, dat is het verleden. Nu is het tijd voor mij om als een engel naar de top van de rangschikking te fladderen."

Aloy

Horizon Zero Dawn


"De digitale 100? Wat is dat? Wat wil digitaal zelfs zeggen? Het enige digitale dat ik ken zijn die rotbeesten die hier rondlopen en mijn teerbeminde Focus. Daarmee kan ik trouwens perfect zien dat jullie hartje sneller begint te bonzen wanneer jullie mij zien. Vergis je echter niet, ik hoef niet beschermd te worden en ik ga al zeker niet achter het fornuis staan. Een vrouw met ballen, dat ben ik. Maar hey, dat wil niet zeggen dat ik er niet mooi kan uitzien."

2B

NieR: Automata


"Jullie weten toch dat ik een android ben, niet? Ik ben niet echt. Alles hangt aan elkaar met radertjes en andere mechanische onderdelen. Ok, toegegeven, het zijn hele mooie radertjes en mechanische onderdelen en die huid die ze er overheen hebben getrokken is ook niet mis. Ik snap dus wel waarom jullie me langs alle kanten proberen te bekijken. Kunnen jullie wel stoppen met onder mijn rok te loeren. Ik draag dat ding omdat het gemakkelijk zit tijdens gevechten, niet voor jullie plezier."

Raven

Gravity Rush 2


"Raven uit Gravity Rush 2, zo word ik hier aangekondigd? Jullie weten toch dat ik ook al in de eerste game aanwezig was? Laat me raden, toen hadden jullie te veel oog voor Kat. Nochtans, als je ons naast elkaar zet, dan ben ik overduidelijk de echte vrouw. Een strijkplank is leuk als je de strijk moet doen, maar geef mij toch maar een vrouw met wat meer vormen. Daarbij, ik ben toch net iets mysterieuzer dan dat domme blondje."

Sara Ryder

Mass Effect: Andromeda


"Aliens, ik heb er echt genoeg van. Het is tijd om even uit te rusten en te genieten. Dan kan ik ook dat verdomde ruimtepak eens uittrekken, want dat zit echt verdomd strak. Het is wel flatterend, maar daarmee is ook echt wel alles gezegd. Nee, ik ga wat op een strand liggen in een bikini, terwijl ik vol ongeduld wacht tot jullie mij naar de top stemmen. Laat mijn broer en al die andere idioten maar even het vuile werk opknappen."

Zelda

The Legend of Zelda: Breath of the Wild


"Ik heb doorheen de jaren al heel wat verschillende verschijningen gehad. Soms zag ik er mooi uit, soms een beetje kinderlijk. In Breath of the Wild ben ik eindelijk een echte, prachtige vrouw geworden. Lange blonde haren, schattige puntoortjes en een verdomd lekker lijf. Het wordt tijd dat ik die Digitale 100 hier eens ga bestormen. Zou ik Link kunnen vragen om een handje toe te steken? Die arme ziel doet toch alles wat ik vraag."

Supergirl

Injustice 2


"Mijn neefje Superman mag dan wel de ster zijn, iedereen weet dat er altijd een vrouw is die de touwtjes in handen heeft. Nee, niet Lois Lane. Dat wicht kan ocharme één kogel opvangen en dan nog niet eens goed. Neenee, Supergirl is waar alles om draait. Trouwens, na alles wat Superman heeft uitgestoken in de eerste Injustice is het misschien wel eens tijd dat ik het heft in handen kom nemen. Wie denkt hij wel dat hij is, met zijn werelddominantie en zo?"

Poison Ivy

Injustice 2


"Waar houden jullie je nu in godsnaam mee bezig? De Digitale 100… Hebben jullie nu echt niets beters te doen. Ooit al van klimaatopwarming gehoord? Dat is slecht voor mijn plantjes hoor. En wat slecht is voor mijn plantjes, is slecht voor jullie. Dat gezegd zijnde, nu ik er toch in sta, hoop ik dat jullie mij naar de top stemmen. Je wil immers niet wakker worden met een bonenstaak die uit je mond groeit. Ik heb gehoord dat dat bijzonder ongemakkelijk is."

Josie Rizal

Tekken 7


"Kickboxer by day, model by night! Of was het nu andersom? Wat maakt het ook uit, ik ben een knappe griet die je best niets in de weg legt, want voor je het weet leg ik je neer. Wel niets gemeen zeggen, want daar kan ik slecht tegen. De traantjes vloeien nogal snel bij mij. Je wil toch niet dat ik ga huilen? Ben je zo gemeen? Nee toch… Stem me dus maar gewoon naar de eerste plek, dan laat ik enkel traantjes van geluk."

Katarina Alves

Tekken 7


"Ik kom uit Brazilië en ik loop vrijwel altijd rond in een bikinitopje. Moet ik meer zeggen? Nee, ik dacht het ook niet."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.