4gamers.be

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Year 2

Door rafbanaan, 01-05-2018 00:00

Het is iets meer dan een jaar geleden dat we Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands onder de loep namen. We zijn nu een jaartje verder en bij Ubisoft denken ze er nog niet aan om de titel met pensioen te sturen. Zo werd er onlangs een Year 2-pass aangekondigd, samen met een aantal content updates voor in de toekomst. Zo kregen we rond 10 april onze eerste update die een nieuwe missie met zich meebracht, genaamd Special Operation I. Met deze missie word je opgeroepen door Sam Fisher, bekend van de Splinter Cell-reeks. Hij heeft je hulp nodig om vitale informatie te verkrijgen en de missie is dan ook opgedeeld in drie verschillende stukken. Eerst moet je naar zijn positie gaan en dit in volledige stilte en zonder enige soldaat neer te leggen. Bij het tweede deel moet je hem verdedigen, terwijl hij de informatie vergaart en als laatste moet je hem heelhuids zien weg te krijgen. Wanneer een van de drie opdrachten op een mislukking uitdraait, mag je helemaal opnieuw starten. Wanneer je de missie tot een succes weet te brengen, krijg je toegang tot de iconische nachtkijker van Sam Fisher.

Verder krijgen we met de update een nieuwe mode voor de multiplayer, namelijk Sabotage en zoals de naam het doet vermoeden, moet je het een en het ander saboteren. De teams worden opgesplitst in aanvallers en verdedigers, waarbij de aanvallers een radiopost op een pick-up truck moeten vernietigen en dit terwijl de verdedigers het ding te allen prijzen in een stuk proberen te houden. Dit speelt redelijk goed, maar spijtig genoeg grijpen de meeste spelers nog naar de Elimination-mode. Op een map in Sabotage vind je telkens twee van deze punten en met de mode krijgen we een totaal van vijf mappen. Verder krijg je ook een aantal nieuwe challenges. De 'Year 2'-pass geeft je vier Special Ops crates en vier Ghost War crates, waardoor je beter je personage kan customizen. Je krijgt natuurlijk ook zeven dagen eerder toegang tot de nieuwe klassen voor de multiplayer. Als laatste brengt de update ook de mogelijkheid om je teamgenoten te customizen met bijvoorbeeld andere kledij. Dit zorgt ervoor dat je een nog meer unieke toets kan geven aan je eenheid. Al hetgeen jij kan aantrekken, staat ook beschikbaar voor je teamgenoten.

Deze toevoeging is natuurlijk niet de volledige content van Year 2 van Ghost Recon Wildlands, maar op de rest zullen we nog een tijdje moeten wachten. Zo moeten er het komende jaar nog enkele nieuwe Special Operations verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.