4gamers.be

Vrijdag de 13de: ook gamers zit het niet altijd mee

Door Jay, 13-07-2018 00:04

Vrijdag de dertiende is een dag waarop bijgelovige mensen liever in hun bed blijven liggen of thuisblijven om een dagje rustig te gamen, zodat er zeker niks fout kan gaan. Dat is echter een foute ingesteldheid, want er kunnen namelijk verscheidene dingen foutgaan tijdens het gamen. Een overzichtje.

 

Wii Fit of Wii Fail?


Wii Fit bracht ons het gaming accessoire dat elke gamer volgens Nintendo nodig had: een weegschaal. Met dit ding kon je op de Wii enkele leuke minigames spelen om zo aan je gewicht en je balans te werken. Vooral met dat laatste durft het echter al eens mislopen.

 

Kinect Kat


Dat je goed uit je doppen moet kijken als je de Kinect nog eens vanonder die dikke laag stof haalt, weet iedereen. Niet enkel meubilair blijkt gevaarlijk te zijn, ook toevallig passerende huisdieren kunnen de volle laag krijgen. De kat van deze man zal de volgende keer uit de buurt blijven van de Kinect, iets wat elke gamer zelf misschien ook maar beter doet.

 

PUBG Paniek


Je zal maar eens met volle moed je pc opstarten, PUBG aanklikken en in een game springen om dan meteen te realiseren dat het vrijdag de dertiende is en je vast komt te zitten. Leuk is anders.

 

Wii Wasted


Als er iets is dat Nintendo ons duidelijk maakte na de release van de Wii, is het dat mensen niet de moeite nemen om de instructies even te lezen. Deze man vergat het polsbandje van zijn Wii controller vast te doen, met alle gevolgen vandien. Over een situatie die uit de hand loopt gesproken ...

 

VR Fiasco


Op vrijdag de dertiende zet je beter je VR bril niet op. Er zijn uiteraard een hoop dingen die fout kunnen lopen. Je zou op een komische manier in een rioolput kunnen lopen met een VR bril op of, zoals hier het geval is, vergeten dat je een VR bril op hebt en simpelweg op je gezicht vallen.

 

Heb jij ook eens een (ongelukkige) gaming fail meegemaakt?

Delen in de comments!

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.