4gamers.be

Hype! by RageQuit: Ooblets

Door YoniVL, 13-09-2018 13:00

In Hype! by RageQuit nemen we een game onder de loep die nog niet helemaal klaar is voor de grote wereld. Deze keer nemen we een kijkje naar Ooblets, een game die het best kan beschreven worden als een mash-up tussen Pokémon, Harvest Moon en De Sims.

In Ooblets krijg je een kleine boerderij ter beschikking die je moet onderhouden. Op de boerderij kan je Ooblets doen groeien, die je later kan verzamelen en kan gebruiken in gevechten tegen andere Ooblet trainers. Naast het trainen van je Ooblets kan je jezelf ook aansluiten bij een Ooblet club, waar je kan praten met andere spelers over de game en items kan uitwisselen.

De game heeft een uitgesproken en kleurrijke stijl die meteen in het oog springt en ook de designs van de Ooblets zijn bijzonder schattig. Er zijn verschillende locaties die je kan bezoeken elk met hun eigen unieke biotoop, personages en zeldzame ooblets.

Alsof dat allemaal nog niet voldoende is geeft de game je de mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. Richt je huis in zoals jij dat wil, trek je personage andere kleren aan of verander je kapsel. Verder kan je ook een hoop upgrades uitvoeren om het werk op je boerderij een stuk vlotter te doen verlopen.

Mensen met verzamelwoede zijn zeker aan het juiste adres bij Ooblets. Naast het verzamelen van de Ooblets zelf kan je ook nog een verzameling aanleggen van verscheidene items, meubilair en zaden. Het is nog enkele maanden wachten, maar dan kan je Ooblets toevoegen aan jouw gameverzameling.

Ooblets heeft momenteel nog geen releasedatum, maar de developer mikt op het najaar van 2018. De game zal in eerste instantie beschikbaar zijn op Steam, maar er zijn ook plannen om uit te breiden naar Xbox One.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.