4gamers.be

Hype! by RageQuit: Post Scriptum

Door YoniVL, 20-09-2018 15:45

In Hype! by RageQuit nemen we een game onder de loep die nog niet helemaal klaar is voor de grote wereld. Deze week is het de beurt aan Post Scriptum, een shooter van ontwikkelaar Periscope Games die ons naar het front van de Tweede Wereldoorlog brengt.

In Post Scriptum komen we vooral terecht in Nederland, tijdens de operatie Market Garden, waarin de Britse en Amerikaanse troepen op het einde van de Tweede Wereldoorlog een aantal belangrijke bruggen probeerden in te nemen. Het verhaal draait rond een brug in Arnhem, waar flink wat strijd rond werd geleverd.

Spelers zullen de keuze krijgen om te spelen als enkele Britse troepen, maar kunnen ook in de huid kruipen van de Duitse Wehrmacht of de Waffen SS. Bovendien bevat de game meer dan 40 verschillende voertuigen, die je allemaal kan besturen, met daarbij natuurlijk heel wat tanks, en ook nog eens een veertigtal verschillende wapens.

Het strijdveld werd ook zo goed mogelijk nagemaakt, om de realiteit zo nauw mogelijk te benaderen. In totaal bevat de game bij release 5 maps, goed voor een oppervlakte van maar liefst 140 vierkante kilometer.

Dit alles vindt plaats in een online multiplayer, waarin twee keer veertig spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Het uiteindelijke doel van de ontwikkelaar is zelfs om in de toekomst 100 spelers het te laten uitvechten op het slagveld in Arnhem en dat in verschillende modes, waaronder een sandbox mode, waarin je als speler zelf een hoop opties kan aanpassen.

Post Scriptum is sinds 9 augustus beschikbaar op Steam.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.