4gamers.be

Hype! by RageQuit: Raft

Door YoniVL, 27-09-2018 14:41

In Hype! by RageQuit nemen we een game onder de loep die nog niet helemaal klaar is voor de grote wereld. Deze week is het de beurt aan Raft van ontwikkelaar Redbeet Interactive, waarin je in het midden van de oceaan gedropt wordt op een klein vlot en je maar één doel hebt: overleven.

In Raft word je aan het begin van de game wakker op een klein vlot, terwijl je rondom je enkel en alleen maar water ziet. Een nogal benarde situatie dus. Bovendien sterf je van de dorst en heb je verschrikkelijke honger. Tijd om aan de slag te gaan met je enige bezit, een haak van plastic.

Vanaf dat eerste moment zal alles wat je doet in Raft te maken hebben met het overleven van je personage. Gelukkig drijft er in de oceaan heel wat rond om je vlot verder uit te bouwen en om nieuwe hulpmiddelen te craften om meer en beter voedsel te vinden.

Je zal ook niet enkel op zee moeten overleven. Je kan ook een duikje nemen en de koraalriffen ontdekken of even aan wal gaan bij een van de vele eilandjes in de game. Hou er wel rekening mee dat er overal gevaar kan schuilen en die ene vraatzuchtige haai lijkt het wel op jou gemunt te hebben. Vergeet dus zeker geen nieuwe wapens te maken met al die rommel die je overal tegenkomt.

Ben je nogal snel eenzaam, dan zal je graag horen dat je Raft niet alleen moet spelen, maar dat je ook samen met een vriend aan de slag kan in online co-op. Er is immers geen betere manier om een vriendschap te testen, dan samen gevangen te zitten op een vlot in het midden van de oceaan.

Wie met Raft aan de slag wil gaan, kan nu al terecht op Steam Early Access. Wij zijn wel niet verantwoordelijk voor mogelijke scheurbuik en andere kwalijke gevolgen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.