4gamers.be

Tournée Minérale: deze gamepersonages doen niet mee

Door Jay, 01-02-2019 11:22

Vandaag gaat Tournée Minérale van start. Wie deelneemt, probeert een maand lang geen alcohol te drinken. Dat moet best lukken voor de gewone man en vrouw, maar voor sommige gamepersonages is dat best moeilijk. Hieronder kan je 5 personages terugvinden die er baat bij zouden hebben om de pintjes eens een maand, of langer, links te laten liggen, al zullen ze dat waarschijnlijk niet doen.

 

 

Gragas (League of Legends)


Als hij niet bezig is met het uitvoeren van combo’s in League of Legends dan is Gragas altijd te vinden voor een verfrissend pintje. Gragas en alcohol gaan (letterlijk) hand in hand en zijn vechtstijl is volledig gebaseerd op vechten onder invloed. Zijn persoonlijke quest is het vinden van de perfecte drank, dus deelnemen aan Tournée Minérale zit er voor hem niet in.

 

Bo Rai Cho (Mortal Kombat)


Als je volledige vechtstijl is gebaseerd op dronken zijn, dan mag je best wel stevig kunnen drinken. Bo Rai Cho vecht met de beruchte "Drunken Fist" en één van zijn iconische aanvallen is letterlijk overgeven door overmatig drankgebruik. Voor zijn gezondheid zou een pauze best aangewezen zijn, maar als je meevecht in Mortal Kombat kan je natuurlijk wel eens een drankje gebruiken.

 

Max Payne (Max Payne)


Geen figuur dat zo tragisch verbonden is met alcohol als Max Payne. Naast een verslaving aan pijnstillers hangt Max ook vast aan de fles, iets waar de games uitgebreid op ingaan tijdens het verloop van het verhaal.

 

Bigby Wolf (The Wolf Among Us)


Hoewel het misschien niet zo opvalt naast zijn overduidelijke verslaving aan sigaretten, grijpt Bigby tijdens de gebeurtenissen van The Wolf Among Us regelmatig naar de fles. Hij wordt zelfs boos wanneer Collin zijn whiskey opdrinkt. Bigby wijt zijn alcoholgebruik aan het feit dat hij een "Fable" is en daardoor minder snel dronken wordt, maar wie probeer je eigenlijk voor de gek te houden; Bigby?

 

Conker (Conker’s Bad Fur Day)


Niet alleen mensen kunnen al eens in de alcohol vliegen, ook antropomorfe eekhoorns wagen zich al eens aan een drankje. Het alcoholgebruik van Conker is zelfs de aanzet van de hele game en komt op meerdere momenten terug. Geen idee of dieren ook deelnemen aan Tournée Minérale, maar in het geval van Conker zouden ze dat beter wel doen.

 

Ken jij nog gamepersonages die wel eens te diep in het glas kijken?

Delen in de comments!

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.