4gamers.be

Hype! by RageQuit: Sequence Storm

Door YoniVL, 07-02-2019 11:55

Welkom bij Hype, waar we elke aflevering de wereld van de grote en dure games achter ons laten en op zoek gaan naar titels die misschien nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, maar daarom niet minder leuk zijn. Deze keer is het de beurt aan Sequence Storm, een racegame waarin je verdomd vingervlug zal moeten zijn.

De makers beschrijven Sequence Storm zelf als ‘extreme rythm action meets futuristic racing’. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar kort gezegd kan je de game bekijken als een mix tussen Guitar Hero en games als WipeOut of Antigraviator.

Het doel is om zo snel mogelijk de finish te bereiken op futuristische tracks. De enige manier om snelheid en kracht op te bouwen met je flitsende bolide is door het ritme en de noten van de fantastische soundtrack te volgen. Doe je dat goed, dan bouw je boost op, die je dan weer kan gebruiken om de tegenstand voorbij te racen. Kijk wel uit dat je niet te veel fouten maakt, want dan verlies je snelheid en kan je vliegende auto uiteindelijk zelfs ontploffen.

De eerste tracks in Sequence Storm zijn best eenvoudig, maar naarmate de game vordert zal je steeds sneller moeten reageren en zullen de patronen een stuk ingewikkelder worden. Enkel de meest vingervlugge gamers zullen die tracks tot een goed einde kunnen brengen.

In Sequence Storm race je trouwens niet zomaar wat tegen andere snelheidsduivels. Je kruipt in de huid van Elijah Gale, die net als vele anderen in de verre toekomst zonder job zit. Grote bedrijven hebben immers alles in handen genomen en voor de gewone mens zijn enkel de restjes overgebleven. Om wat geld in het laatje te brengen zit er niets anders op dan in een virtuele wereld te racen tegen andere mensen die op zoek zijn naar een extra centje.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.